Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan’dan Zabıta Personeline kokteyl

Seyhan’dan Zabıta Personeline kokteyl

Akay “Zabıtanın önemi giderek artıyor”

Zabita 193 yasinda

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay,  1-7 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilen “Zabita Haftasi” etkinlikleri kapsaminda zabita personeliyle, düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Zabita teskilatinin 193. kurulus yildönümü dolayisiyla personelin “Zabita Haftasi”ni kutlayan Akay, “özveriyle çalisan tüm personelimize tesekkür ediyorum” dedi.

Seyhan Belediyesi fuayesinde gerçeklesen kokteylde zabita personeliyle bir araya gelen Baskan Akay, zabita teskilatlarinin belediyelerin aynasi oldugunu söyledi.

“ZAMANLA IHTIYAÇLAR DA YÖNETIM ANLAYISI DA DEGISIYOR”

Zamanla her seyin degistigini ve gelistigini dile getiren Baskan Akay, “Zamanla belediyeler de degisiyor, ihtiyaçlar da degisiyor. Bu degisen sartlar içerisinde elbette devletin kolluk anlayisi da degisiyor. Daha insan odakli, daha insan merkezli bir yapi, hem belediyeler hem de devletin diger kurumlarina egemen oldukça, yönetimin anlayisi da degisiyor. Insan merkezli bir anlayis kendini farkli yönleriyle ve boyutlariyla gösteriyor' diye konustu.

“ZABITANIN ÖNEMI GIDEREK ARTIYOR”

Zabitanin giderek önem kazandigina isaret eden Baskan Akay, “Bu kadar yil ülkeye hizmet eden yapinin gün geçtikçe önemi giderek daha da artiyor. Mümkün oldugu kadar belli bir sistem içerisinde yasanilmasinda, en önemli etken sizler olacaksiniz” dedi.

ZABITALARA TESEKKÜR

Zabita teskilatinin canla basla çalistigini da dile getiren Baskan Akay,  “Teskilatlarimizin ne kadar fedakârca çalistigini çok iyi biliyorum. Zabitalarimiz 24 saat vatandasin hizmetindedir. Bu fedakarliklarindan dolayi sizlere çok tesekkür ediyorum' dedi. Baskan Akay, Seyhan Belediyesi Zabita Müdürü Ercan Kandemir’in de hazir bulundugu kokteyl sonunda, zabita personeliyle hatira fotografi çektirdi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı